Futhatnékom, avagy a második pillérem

ULTRA

2015. február 02. 23:06 - P.D.Dia

Ultrabalaton. Számomra fogalom. Tavaly csak a számítógép előtt szurkoltam végig, lestem a posztokat, ki hol tart, hogy áll, hogy bírja. Annyira izgalmas volt, hogy úgy döntöttem, 2015-ben belevágok. Csapatot szervezek, és hajrá!

Az első csapattag természetesen Dóri volt, aki tavaly részt vett az eseményen a MiCsodaNők csapatával. A második tag a Férj, aki eleinte nem volt valami lelkes, nagy dünnyögve rábólintott, aztán meg gyártotta az excelt a távokról-részidőkről. A csapat szép lassan alakult, kiegészültünk még néhány UB-tapasztalt taggal is, és végül 9 futó és két kerékpáros versenyző vág neki a 220 kilométeres távnak. Idén a kerékpáros kísérők külön nevezhetnek a bicajosok között. 11-en alkotjuk az UrBanChallange csapatát. Fiúk-lányok, hegyen-völgyön, 220 kilométeren át.

Néhány hete az egyik csapattag felvetette, hogy mi lenne, ha valamilyen alapítványt támogatva futnánk. Konkrétan a Bátor Tábort említette. A csapat beleegyezett, így most már hivatalosan is Élménykülönítményesek lettünk, és célunk, hogy futásunkkal 300.000 forintot gyűjtsünk össze a daganatos, és más súlyosan beteg gyereket táboroztatásához. A kampány hamarosan indul! :)

Örülök neki, hogy nem csak a saját álmomat válthatom valóra, hanem a futásommal segíthetek azokon, akiknek szükségük van rá.

Ha érdekelnek a részletek, csak kattints.

toplogo_big.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futhatnekom.blog.hu/api/trackback/id/tr147135041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása