Futhatnékom, avagy a második pillérem

Újjászületés hete

2015. március 09. 21:45 - BDori

tavasz_1.jpg

A tavasz közeledtével én is új dimenzióba lépek. Végre! Újra élőnek érzem magam. Újra futhatok.

Igaz, még lassan, megfontoltan, de határozottan.

Márciust egyből futással indítottam. Elsején, vasárnap 6,5 km. Kicsit bizonytalanul még, de boldogan.

 

 

Mivel rossz időt mondtak a hét második felére, nem sokat gondolkodtam, hétfőn is bevállaltam a szokásos esti 4 kilométeremet Rövidke volt, este nyolc után, de a lelkem vitt.

   cam05787.jpg

Aztán eljött a szerda. Kíséretet kaptam az esti futásomhoz. Nem is akármilyet, bicikliset.

Kicsi fiam kísért bringával a 4,5 kilométeren. Igazi pulzuskontroll volt, mert végig beszélgettük az utat, iskoláról, az élet nagy kérdéseiről. Élmény volt. Folytatni fogjuk az ilyen esti futásokat. Később terveink szerint ő is fut velem rövideket.

bodyart.jpg

Az igazi újjászületést a péntek esti body art óra jelentette. Már annyira készültem, rég voltam, nagyon hiányzott. Volt is egy kis izomlázam szombatra.

 

 

Hétvégén mesés tavaszi idő volt. Muszáj volt futni. Akartam. Sokat. Menni kellett. De ugye, ha az embernek kicsi gyerekei vannak, nem olyan egyszerű a hétvége nélkülük. Jöttek velem ők is. Biciklivel. Az első 3 kilométeren én futottam, ők tekertek. Volt egy kis tesóbalhé is.

cam05867.jpg cam05870.jpg

Hazamentünk. Gondoltam hamarosan folytatom. Aztán jött a "szomjavagyokéhesvagyokhagyjálbékénfigyeljrám..." és én maradtam még. Végül csak elindultam én is. Gondoltam futok 5 kilométert, lesz összesen nyolc. Ne már!  Én 10-est akartam futni. Nehogy már két részletben fussam. A tíz, az tíz.

cam05859.jpg

Így zártam a vasárnapot  3+10 kilométerrel. Elégedetten. Tavaly ősszel futottam utoljára 10+-t.

 

Ezzel lendülettel úgy döntöttem, akkor ideje a cipőmet is megvenni, mert most már megérdemlem. Munka után elmentem a Maros utcai Spuriba. Nem csalódtam az üzletben. Kedvesek, segítőkészek, türelmesek.

cam05873.jpg

Bár  határozottan tudtam, mit szeretnék, csak próbáltam még néhány cipőt. Végül járt utat járatlanért nem hagytam el, és megvan az új cipőm a Nike Structure 18. Még 6% kedvezményt is kaptam tőlük.  Október óta vágyom rá. Most már nincs más hátra, mint jó sok kilométert beletenni.

ub_logo1_1.png

 

 

balatonalmadi_kikoto.jpg

A Bátor Táborral is haladunk. Már Balatonalmádi felé tartunk az Urban Challenge Élménykülönítménnyel. 10% a 220 km-ből.  Köszönjük az eddigi támogatásokat! 

Adományotokért cserébe kaptok tőlünk egy-egy kilométert a Balaton partján és sok-sok mosolyt, örömet a Bátor Tábor kis lakóitól.

koszon.png

Csak BÁTRAN....!

http://www.elmenykulonitmeny.hu/banki.dora

Az Urbán Challenge csapatával jótékony céllal állunk rajthoz a 2015. május 30-31-i Ultrabalatonon a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány élménykülönítményeként tagjaként.
Kérlek támogass bennünket.
Hidd el, sok kicsi, sokra megy. 1000-2000 forintnyi adományod biztosan jó célt szolgál, a beteg gyerekek arcára mosolyt csal, reményt és hitet ad.

Az adományodat ezen a linken keresztül juttathatod célba: http://www.elmenykulonitmeny.hu/banki.dora

 

  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

 Képek: http://www.fellelegzek.hu,  http://www.felsofokon.hu, http://www.legyfitt.hu, http://rammgym.hu/, http://www.remeteiskola.hu, www.maradjitthon.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futhatnekom.blog.hu/api/trackback/id/tr847255047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása