Futhatnékom, avagy a második pillérem

Hetiheti

2015. március 06. 23:09 - P.D.Dia

Egy hete elhatároztam, hogy heti három futás mellett lesz még két valami más. Ráleltem egy spinning órára, és egy jógára itt. (Régóta szemezek a hellyel, de eddig nem mertem elmenni. Kár volt, mert teljesen oké.)

A héten hétfőn elmentem futni. Állati lassan futottam nagyon keveset, de legalább elindultam, és ez már valami. A szerdai futást elblicceltem, utólag egyébként ezt bánom. Rettegve vártam a csütörtököt, amikor is következett a spinning (spinracingnek volt hirdetve, de a gyakorlatok alapján ez szerintem spinning volt. Na nem mintha nem lenne pillanatnyilag tökmindegy). Tartottam tőle, hogy halál lesz, és hát nagyot nem tévedtem.

Sikerült késve odaérnem, már ment a bemelegítés, és csak ledobtam a cuccaimat. Kiválasztottam egy bicajt, hátul (naná!), hogy ne legyek nagyon szem előtt. Az edző nagyon szimpatikus volt. Habár már ment a tekerés, odajött hozzám. Először is bemutatkozott. Az első kérdése az volt, voltam-e már spinningen. Bevallottam, hogy soha életemben. Következő kérdése az volt, hogy van-e magas vérnyomás, cukorbetegség (nyilván, a testalkatomból következtetett). Említettem neki az IR-t. Aztán megkérdezte, hogy milyen folyadékot hoztam magammal, sima víz-e, vagy valami izotóniás. Mondtam, hogy csak víz. Kért, hogy szóljak, ha rosszul érzem magam, hoz szőlőcukrot. Óra közben még kétszer odajött, megdicsért. A végén is odajött, és abszolút érdeklődő volt. Kérdezte, hogy bírtam. A válasz az volt, hogy állva még nem nagyon ment, de majd szépen lassan. Viszont megdicsért, mert végig tekertem. A zenével valószínűleg nem fogok megbarátkozni nagyon, akkor sem, ha AC/DC van mixelve. Szeretném rendszeressé tenni, mert nagyon jó keresztedzés.

Péntekre lett volna jóga. De nem lett. Mire észbe kaptam, fél 8 volt. Felöltöztem, összeszedtem a cuccomat, kocsiba be, benzinkút, tankolás. Odaértem, és akkor derült ki, hogy kártyás fizetésre nincs lehetőség, nálam meg nem volt kp. Úgyhogy visszafordultam.

Viszont nőnap alkalmából kaptam (magamtól, természetesen) egy futó felsőt és egy caprit.

Holnap szombat, és futás. :)

Azért heti nulláról heti 3 mozgás nem olyan rossz.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futhatnekom.blog.hu/api/trackback/id/tr397247343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása