Futhatnékom, avagy a második pillérem

Tavasz van

2015. március 01. 22:57 - P.D.Dia

Már rég tavasz lenne
 
...ha nem a tél jönne...

Habár a naptár szerint elkezdődött a meteorológiai tavasz, az időjárás nem nagyon látszik ezt igazolni, pont ugyanolyan gusztustalan tél vége van, mint két hete, vagy mint két hónapja. A hóról már lemondtam (bár az Időkép még kecsegtet, de most már inkább hagyjuk), és mivel közeleg az első évfordulója a futásom újrakezdésnek, szeretném ezt méltóképp megünnepelni. Elsősorban azzal, hogy rendet vágok az életemben, és átértékelek. Mások ezt ügyesen újévre időzítik, de szerintem én a római naptár szerint járok, nálam most van új év. :)

 

 

Futanyu egyik fb posztján felbuzdulva, készítettem egy órarendet a családnak. A gyakorlati alkalmazást holnap kezdjük, szerintem jót mulatunk majd mindannyian.  Az újítás jegyében feladat volt, hogy a frankón betáblázott félóráim közé becsempésszek heti két nemfutást. Mivel a közelemben egy darab valamirevaló fitnesz teremről tudok, rárepültem az órarendjére, és találtam magamnak egy mókás elfoglaltságot, spinracing a neve. Csütörtökön este 6-7 között lesz az óra. Amennyit eddig hallottam róla, szerintem fel fognak mosni utána... 

Szerencsére péntek este van jóga is, ugyanott, úgyhogy majd remekül lenyújtom magam. Haha.Ha még tudok írni, vasárnap leírom az első hetemet. Ha nem jelentkezem, akkor valószínűleg még a fitnesz terem padlóján fekszem, spinracing után.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futhatnekom.blog.hu/api/trackback/id/tr587232293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása