Futhatnékom, avagy a második pillérem

PCOS Szívügy Alapítvány

2015. január 30. 21:57 - BDori

PCOS Szívügy Alapítvány

karkoto-nagy-685x456.jpg

A PCOS-ről

PCOS. Ezerarcú betegség, amely minden tizedik nőt érint, de csak minden ezredik hallott róla. Okos döntésekkel, helyes életmóddal azonban Te is szembeszállhatsz vele. Ebben segítünk neked.

KÜLDETÉSÜNK

A PCOS Szívügy Alapítvány célja a betegség megelőzésének, korai felismerésének és megfelelő kezelésének elősegítése. Ennek érdekében ismeretterjesztő és egészségnevelő munkát végzünk: weboldallal (www.pco-szindroma.hu) országszerte önsegítő körökkel, információs anyagokkal (oktatófüzet, DVD), előadásokkal, havi rendszerességű PCOS Klubbal, jótékonysági sportmegmozdulásokkal.

AZ ALAPÍTVÁNYRÓL RÖVIDEN

A PCOS (policisztás ovárium szindróma) a leggyakoribb női hormonális és anyagcsere zavar. A PCOS nők hozzávetőlegesen 10%-át érinti, vezető meddőségi ok. Elhízás, magas vérnyomás, 2-es típusú cukorbetegség, érelmeszesedésből adódó szív-, és érrendszeri megbetegedések vagy metabolikus szindróma mögött egyaránt ott állhat a kezeletlen PCOS. A már kialakult betegség véglegesen nem gyógyítható, de megelőzhető, valamint életmódváltással és megfelelő gyógyszerek szedésével kezelhető!

 PCOS Szívügy Alapítvány: http://pco-szindroma.hu/alapitvany/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://futhatnekom.blog.hu/api/trackback/id/tr607125873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása